Barn

Här finner du kort info om vår barnverksamhet. Om inget annat står så är aktiviteterna i våra barnlokaler som vi kallar för Skattkammaren. Välkommen!

Sång och musikgruppen PS

Sång och musikgrupp för barn i årskurserna 1-6. PS träffas på tisdagar 18.00-19.00. Psaltaren 150:5

Freda'

Vi träffas i Pingstkyrkan på fredagar 18.00-19.00 för att ha kul tillsammans. Kvällen inleds med en liten samling där någon av ledarna berättar något sedan brukar vi pyssla, baka, leka eller sporta. Alla barn mellan 4 och 8 år är välkomna.

XL Freda'

Vi träffas i Pingstkyrkan på fredagar 18.00-19.00 för att ha kul tillsammans. Vi läser något i Bibeln och gör kul saker tillsammans, t ex lek, pyssel, tävlingar, film. Alla som är mellan 9 och 12 år är välkomna.

Fredagsskiftet

Fredagsskiftet är för dig som går i åk. 6 och uppåt. Det är på fredagar mellan 20:00 och 22:00. Vi brukar börja med en samling i kyrksalen och har sedan någon rolig aktivitet tillsammans. Vi brukar även vara i Industrins ungdomslokal där det finns kiosk att handla godis m.m.

Söndagsskolan

Under våra gudstjänster är alla barn mellan 4 och 8 år (3 år med förälder) välkommna att delta i vår söndagsskola. Innan vi går iväg till Skattkammaren är vi med en liten stund på gudstjänsten. På söndagsskolan brukar vi sjunga, lyssna på en bibelberättelse, pyssla och leka tillsammans.

XL Sönda'

Alla barn mellan 9 och 12 år är välkomna att delta i XL Söndá. Vi är med en stund på gudstjänsten och går sedan iväg till Stora valvet samtidigt som söndagsskolan går till Skattkammaren. Vi brukar läsa bibeln tillsammans och pratar om det som vi har läst. Ta med bibel och anteckningsbok.

Det finns inga kommande evenemang just nu.