Skattkammaren

Här finns plats för alla barn

För barn har vi egna samlingar i Pingstkyrkan i Nässjö. Vi är också glada att vi har egna lokaler -Skattkammaren - för barnens samlingar. Varför undrar någon? För Gud och Jesus är barnen viktiga. Därför vill vi att det ska vara så i vår kyrka också. Barnen ska kunna vara med och uppleva kyrka på sina villkor. I våra barnaktiviteter vill vi kombinera det kristna budskapet med glädje och gemenskap. Vi bygger relationer, med Gud och med varandra, och vi har roligt tillsammans.

Söndagsskolan

Söndag
Under Gudstjänsten

Alla barn
Åldrarna 4 - 8 år

I samband med våra gudstjänster på söndagar träffas barnen i egna samlingar. Barnen träffas i söndagsskolan.
Söndagsskolan innehåller sång, bön, lek, skapande och berättelser ur Bibeln. Du får lära dig om kristen tro, Gud och Jesus, samtidigt som vi har kul och lär känna varandra. Söndagsskolan är helt enkelt en gudstjänst på barnens villkor och nivå. Söndagsskolan håller till i Skattkammaren.

XL Sönda’

Söndagar
Under Gudstjänsten

Alla barn
Åldrar 9 - 12 år

I samband med våra gudstjänster på söndagar träffas barnen i egna samlingar. Förutom bön, berättelser ur Bibeln, lek och tävlingar finns det på XL-Sönda’ större utrymme för samtal och funderingar. Här får du lära dig om kristen tro, Gud och Jesus. Att lära känna varandra och ha kul tillsammans är också viktiga delar. XL-Sönda’ är en gudstjänst på barnens villkor och nivå. XL-Sönda’ håller till i Stora Valvet, som ligger i Skattkammaren.

september 2023
oktober 2023
okt 01 2023
16:00 - 17:15

Barnkyrka

Pingstkyrkan i Nässjö
okt 08 2023
11:00 - 12:15

Barnkyrka

Pingstkyrkan i Nässjö
Inget evenemang hittades!
Visa fler

Freda' och XL-Freda'

Fredagar 18:00

4 - 12 år

Freda’ är en barnaktivitet på fredagar. Freda’ inleds med en kortare samling där någon ledare håller en kort andakt och vi ber tillsammans. Därefter gör vi någon rolig aktivitet tillsammans. Det kan vara lekar, olika tävlingar, sällskapsspel, bakning, pyssel och mycket mer. Freda’ håller till i Skattkammaren, men då och då använder vi kyrkans sporthall. 

Vid vissa tillfällen delar vi in oss åldersvis, och då kallas den äldre gruppen för XL-Freda’.

Öppen Förskola

Onsdagar 9:30 - 12:00

De allra minsta

På onsdagar är det öppet i Skattkammaren för de allra minsta.  Vi har sångstund, lek, fika och gemenskap. Ett bra tillfälle för dig och ditt barn att lära känna nya kompisar och ha kul tillsammans.