Vi vill önska er en God Jul 2020

Vi vill önska er alla en fridfull julhelg med Guds rikaste välsignelser.

På juldagen har vi förmånen att erbjuda er en fantastisk julshow som Hillsong Church Sweden har gjort.

Så följ länken och njut av ”This is Christmas”. (Klicka på bilden)

This is Christmas - en julshow från Hillsong
This is Christmas är en storslagen årlig julshow som arrangeras av Hillsong Church Sweden. Du kommer bjudas på både nya och klassiska julsånger som framförs av ett enastående team av sångare, musiker och dansare. Och inte minst få höra julens verkliga budskap. Vi kan även presentera årets gästartist Samuel Ljungblahd som kommer ge showen en touch av soul.
Mer information: thisischristmas.nu
Jakten på Julen - en Julshow för barn från Hillsong
I år presenterar Hillsong Sweden även Jakten på Julen, en spektakulär julshow för barn. Följ med på en spännande upptäcktsresa där svaret på julens stora gåta står i centrum: Varför firar vi jul? Genom sång och dans, lett av roliga karaktärer, presenteras julens sanna budskap. Julshowen är en del av Hillsong KIDS adventskalender, men är fristående. 
Mer information om adventskalendern: hillsong.se

Kom ihåg att Jesus är huvudpersonen den här julhelgen, det är hans födelsedag vi firar! Att Gud blev människa och kom med räddning för var och en.

Vi hoppas ni får njuta av sköna dagar med era familjer, även om det i år blir annorlunda hoppas vi att ni får det så mysigt ni bara kan. För att förhöja stämningen har vi den stora glädjen att kunna erbjuda er att se Barnens Julshow: ”Jakten på Julen” av Hillsong Church Sweden.